Kávézó

Üdvözöljük Önt a Jarden de Paris francia kávézóban! Jöjjön, foglaljon helyet nálunk, kapcsolódjon ki egy kicsit a napi rohanásból! A Jarden de Paris kávézó a XIX. század végi hangulatát idézi, úgy, mint egykor Párizs szívében a kerek asztaloknál, ahol nap, mint nap összetalálkoztak az akkor még egyszerű hétköznapi embereknek számító művészek.

Cezanne, Gaughen, Pierre Bonnard, George Seurat, Degas, Zola, Baudlair és egy furcsa apró termetű úri fiú Henri de Toulouse-Lautrec, akit a jövő, mint az éjszakai élet és a kávéházak festője ismert meg. Talán ő is így ült kedvenc asztalánál, szürcsölte gőzölgő konyakos kávéját és a következő képeinek modelljeit kutatta ravasz tekintetével a vendégek között.

Kávéházunkban szeretnénk visszaidézni ezt a hangulatot a bútorokkal, képekkel és a különleges kínálattal, amely idézi és megpróbálja visszahozni a múlt századvég hétköznapjait, vidám és szomorú történeteit, emberi arcát, amit manapság egyre inkább elfelejtünk.
Tekintse meg itallapunkat és bízunk abban, hogy francia kávéházunk varázsa Önt is megérintette és hamarosan törzsvendégként üdvözölhetjük!

A kávézó klimatizált, a hangulatról vezeték nélküli internet, hangtechnika és nagyképernyős TV gondoskodik.

Enter Details

Kérlek írd be a nevedet.
Kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet.
Erősítse meg ezt a foglalást

A foglalását elküldtük

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.